Rovere investește peste 1 milion de euro în relocarea showroom-ului din București pe 4.500 de metri pătrați în proiectul de birouri Miro

Andrei Dumitru 10/02/2022 | 10:36 Ştiri
Rovere investește peste 1 milion de euro în relocarea showroom-ului din București pe 4.500 de metri pătrați în proiectul de birouri Miro

Rovere, unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de lux de pe piața românească, investește peste un milion de euro în relocarea showroom-ului din București care va fi deschis pe 1 martie în proiectul de birouri Miro, finalizat de Speedwell vis-a-vis de zona comercială Băneasa din București.

Rovere a închiriat 4.500 de metri pătrați în cea mai nouă clădire de birouri finalizată în nordul Capitalei, spațiu în care își va reloca atât showroom-ul existent cât și birourile. Noul showroom al companiei va avea o suprafață cu 50% mai mare comparativ cu cel existent.

În ultimii ani am observat o tendință ridicată în ceea ce privește deschiderea consumatorilor față de mobilierul de calitate și mobilierul de lux. Venim astfel în întâmpinarea clienților noștrii cu relocarea showroom-ului într-un spațiu cu 50% mai mare față de showroom-ul actual, care ne permite atât expunerea pieselor de mobilier exclusiviste cât și punerea în aplicare, într-un mod relevant pentru client, a expertizei noastre de peste 20 de ani în domeniul mobilierului. Noul showroom vine cu o abordare diferită, atât la nivel de produse expuse, cât și la conceptele de amenajare ambientală. Ne dorim ca spațiul să devină o destinație în sine pentru cei care doresc un design interior excepțional, piese de mobilier, inspirație italiană și soluții de design personalizate”, a declarat Ionela Bercu, Managing Director Rovere.

Investiția derulată de companie în amenajarea noului showroom Rovere nu include și colecțiile de mobilier de lux. Rovere activează pe piața locală de aproape 20 de ani, poziționându-se în timp ca liderul în domeniul furnizării de piese de mobilier de lux produse în Italia. Compania are în acest moment 11 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Compania administrează și două showroom-uri Veneta Cucine, cel mai mare producător de seturi de bucătărie din Italia, cele două spații fiind amplasate în București și Timișoara.