Reynaers Aluminium, investiții de peste un milion de euro în următorii 5 ani pe plan local

Bianca Dobrescu 06/09/2019 | 11:16 Ştiri
Reynaers Aluminium, investiții de peste un milion de euro în următorii 5 ani pe plan local

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, investește în jur de 1.400.000 euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului pe plan local.

Cea mai recentă acțiune în acest sens o reprezintă relocarea noului sediu, care include un showroom de circa 200 mp într-o clădire nouă de birouri din Capitală, adică o investițție care se ridică  la 500.000 euro, pe care compania o ava în plan încă din 2015, atunci când Reynaers a pus bazele primului centru logistic din România, cu un buget total de un milion de euro.

„De la creionarea conceptului până la elementele expuse, acest showroom este gândit pentru fiecare tip de partener Reynaers – arhitecți, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiari finali – combinând atât aspecte tehnice, digitale, cât și elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne ajută să creăm o experiență practică pentru partenerii noștri, în timp ce aplicațiile digitale ne ajută să depășim limitările de spațiu ale unui showroom unde nu poți arăta tot ce poți oferi”, a declarat Daniel Popa, country manager Reynaers România.

Pe termen mediu și lung, Reynaers Aluminium România își propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3000 mp, reprezentând o investiție de circa 900.000 euro. Totodată, compania are în plan dezvoltarea canalului local de distribuție prin extinderea prezenței în zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited și ulterior în cadrul ziarului Adevărul. La NewMoney acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială.