VIDEO Proteste pe holurile Parlamentului. Dragnea şi Dăncilă au ieşit din plen protejaţi de agenţii de pază

NewMoney 20/06/2018 | 15:00 Ştiri
VIDEO Proteste pe holurile Parlamentului. Dragnea şi Dăncilă au ieşit din plen protejaţi de agenţii de pază

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au ieşit din sala plenului reunit protejaţi de agenţii de pază, care au făcut un cordon pentru ca protestatarii să nu ajungă în preajma celor doi. Dragnea nu a vrut să discute nici cu jurnaliştii, scrie News.ro.

Singurul care a vorbit cu protestatarii a fost ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, care a fost întrebat dacă este vinovat de împiedicarea oamenilor să voteze în diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, el replicând: ”Eu sunt de vină şi pentru Războiul de independenţă”.

La întrebările repetate ale jurnaliştilor, îmbrânciţi de deputaţi PSD şi de agenţii de pază, Liviu Dragnea a refuzat să răspundă. ”Tu ţi-ai făcut datoria, ai întrebat, e OK în redacţie”, ia replicat el unei jurnaliste.

”În orice ţară civilizată ar trebui să vină să îi ia cu dubele”, a spus secretarul general al PSD, Marian Neacşu, la intrarea în biroul lui Dragnea.

“Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?”, a spus Carmen Dan la ieşirea din sala de plen.

Citiți și: Vosganian despre modificarea Codului de procedură penală: „Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată!”

Unsprezece protestatari Rezist se află pe holul de la plenul reunit al Parlamentului încă din timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi strigă ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”. În acelaşi timp, şi în faţa Parlamentului, în Parcul Izvor, au început să se adune protestatari, iar în boxe se aude ”Imnul golanilor” din iunie 1990.

Inadmisibil: parlamentari PSD, care erau garzi de corp ad hoc pt Liviu Dragnea, au impartit pumni si imbranceli jurnalistilor. In imagini se vad parlamentarii Cristian Buicu, Dorel Caprar si Ilie Toma. Cel putin 5 jurnalisti au fost agresati.

Posted by Cristi Citre on Wednesday, June 20, 2018


Foto: Mediafax