Pizza Hut Delivery lansează programul de francizare în România

Gabriel Bucur 05/04/2017 | 17:55 Ştiri
Pizza Hut Delivery lansează programul de francizare în România

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu deținut de Pizza Hut, anunță lansarea programului de extindere în sistem de franciză. Compania își propune să deschidă noi centre în marile orașe din țară și să ajungă la un număr de peste 30 de unități,  în următorii trei ani, potrivit comunicatului Pizza Hut.

Costul de achiziție a unei francize Pizza Hut Delivery este de 25.100 euro, iar costul mediu pentru  deshiderea unei unități este de aproximativ 200.000 de euro, în funcție de suprafață și localizare. Suma include taxa de franciză, costurile operaționale (echipamentele, flotă) și de amenajare a unui punct Pizza Hut Delivery, conform standardelor internaționale. Durata minimă a unui contract este de zece ani, cu posibilitatea de prelungire.

„Obiectivele noastre vizează extinderea rețelei de locații din România și deschiderea de unități în alte orașe importante din țară, punând bazele unui program sustenabil pe termen lung, prin intermediul căruia ne dorim să inițiem colaborări mutual benefice, cu parteneri de încredere”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant în cadrul Pizza Hut Delivery.

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un nou francizat pentru achiziționarea licenței, se numără deținerea sau închirierea unui spațiu ce trebuie să ocupe între 100 și 150 de metri pătrați, să urmeze o perioadă de opt săptămâni de training specializat, respectarea numărului de salariați, ce trebuie să fie cuprins între 20 și 25 de persoane, dar și capitalul disponibil.

„Lansarea programului de francizare este o etapă firească în procesul de extindere în România, după ce, în ultimii ani, Pizza Hut Delivery a urmat un trend ascendent și s-a dezvoltat tot mai mult. Programul nostru se va desfășura etapizat, pe parcursul a 2-3 luni, timp în care ne vom ocupa de certificarea noului partener în sistemul internațional de francizare și totodată oferirea de consultanță pentru amenajarea și deschiderea noii locații, activități pe care le putem demara și în paralel.”, a declarat Dan Ilie (foto), directorul executiv al Pizza Hut Delivery România.

Dezvoltatorii interesați de colaborarea în sistem de franciză cu Pizza Hut Delivery vor beneficia de asistență personalizată din partea echipei de specialiști a companiei, traininguri tematice, acces la platformele de evaluare și audit folosite la nivel internațional, precum și consultanță pentru activitățile de marketing.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, cu un număr total de 12 unități, dintre care opt în București și câte una în Cluj, Brașov și Popești-Leordeni. În acest moment există și o locație francizată, Pizza Hut Delivery Obor, un proiect pilot implementat cu succes, ce stă la baza demarării actualului program de francizare la nivel național.

 


FOTO: Pizza Hut

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.