Parteneriat. RBL Summit 2020: Ce nu vedem și ne afectează afacerile

NewMoney 13/01/2020 | 11:52 Ştiri
Parteneriat. RBL Summit 2020: Ce nu vedem și ne afectează afacerile

Reuniunea anuală a peste 350 de oameni de afaceri români a ajuns la a noua ediție și te așteptăm alături de noi. Summit-ul RBL este organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și va avea loc în 18-19 martie 2020 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucharest.

În viața fiecăruia, la nivel personal, de business sau la nivel global, sunt multe lucruri care ne iau prin surprindere. Atunci de ce ne este totuși uneori atât de greu să observăm, evaluăm și anticipăm corect anumite evenimente și efectele acestora? Care sunt elementele lipsă din evaluările pe care le facem și cum găsim erorile?

Fiecare dintre noi are ceea ce în psihologie se numește Blind Spots. Acestea sunt bias-uri cognitive, erori de judecată care ne împiedică să vedem dincolo de aparențe și ne fac să ne grăbim atunci când tragem concluzii. Modul în care noi percepem lumea influențează puternic deciziile pe care le luăm, iar Blind Spots afectează modul în care percepem lumea.

Evenimentul central al comunității RBL combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, munca și socializarea pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.

Vino alături de noi, să descoperim ÎMPREUNĂ, de ce este simplu să observăm la alții aceste erori de gândire, de ce este atât de greu să le observăm atunci când le avem noi și de unde începem identificarea lor. Află ce facem cu ele pe mai departe astfel încât să ajungem să luăm cele mai bune decizii profesionale.

Agendă și detalii participare pe summit.rbls.ro.

Despre Fundația Romanian Business Leaders (RBL)

RBL este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acţiune şi implicare socială pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca România să devină o ţară mai bună pentru business-ul responsabil şi, în felul acesta, pentru toţi românii. Mai multe pe rbls.ro.