Noi magazine Lem’s în Piatra Neamț și Baia Mare, după o investiție de 370.000 de euro

Gabriel Bucur 20/09/2017 | 17:46 Ştiri
Noi magazine Lem’s în Piatra Neamț și Baia Mare, după o investiție de 370.000 de euro

Producătorul prahovean de mobilă Lemet continuă investițiile în rețeaua proprie de magazine Lem’s și anunță inaugurarea a două unități în orașele Piatra Neamț și Baia Mare.

Investiția în amenajarea magazinelor se ridică la 1,7 milioane de lei (circa 370.000 de euro). Unitatea din Piatra Neamț a atras 400.000 de lei și are 200 de metri pătrați, în timp ce pentru magazinul din Baia Mare, care are 1.700 de metri pătrați, au fost investită suma de 1,3 milioane de lei.

„În zona Moldovei am înregistrat un interes din ce în ce mai crescut pentru produsele noastre, iar magazinul din Piatra Neamț a venit firesc (…). Am ajuns, asfel, să avem 12 magazine în Moldova și planurile de extindere în zonă continuă”, a declarat Adrian Rizea (foto), directorul comercial Lem’s.

Totodată, magazinul Lem’s din Baia Mare este al patrulea din județul Maramureș.

„Când deschidem un nou magazin, ținem cont de cererea de pe piața zonală, de magazinele Lem’s pe care le avem deja în zonă și de o serie de alți factori calculați îndelung. Este o ecuație complexă”, a mai adăugat Adrian Rizea.

În acest an, Lem’s a deschis în total patru magazine, la Târgoviște, Satu Mare, Piatra Neamț și Baia Mare, cu o investiție totală de 3,6 milioane de lei.

„Planurile noastre de investiții sunt întotdeauna împărțite în două mari direcții: modernizarea și dezvoltarea capacității de producție și lărgirea portofoliului de produse (…) și extinderea lanțului nostru de magazine Lem’s pentru a ajunge cât mai aproape de clienții noștri”, a declarat Rizea.

Totodată, „anul acesta am observat o creștere de 20% a vânzărilor în rate”, a încheiat Adrian Rizea.

Lemet are o platformă (fabrică și depozitare) la Brebu, cu o suprafață de 40.000 de metri pătrați, şi o rețea națională de magazine Lem’s, care totalizează 70.000 de metri pătrați, distribuite în aproape toate județele țării. În total, Lemet are 1.350 de angajați.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.