NOD-ul lui Iulian Stanciu închiriază 30.000 de metri pătrați într-un proiect logistic de pe A1

Andreea Neferu 23/03/2017 | 17:37 Ştiri
NOD-ul lui Iulian Stanciu închiriază 30.000 de metri pătrați într-un proiect logistic de pe A1

Cel mai mare distribuitor IT&C de pe piața locală, Network One Distribution (NOD), controlat de Iulian Stanciu, va închiria 30.000 de metri pătrați în proiectul logistic CTPark Bucharest West, controlat de grupul CTP, cel mai mare dezvoltator de spații logistice și industriale din România.

Noul centru logistic al NOD va fi finalizat până la sfârșitul verii, iar investiția derulată în construcția spațiilor de depozitare se ridică la 15 milioane de euro.

CTPark Bucharest West are peste 200.000 de metri pătrați de spații de depozitare, iar CTP are în plan să dezvolte alți 100.000 de metri pătrați în proiect până la finalul anului. Compania are spațiu să construiască peste 500.000 de metri pătrați în proiectul aflat pe autostrada București-Pitești.

În prezent, există aproximativ 1.000 de oameni angajați în CTPark Bucharest West şi CTP se aşteaptă ca acest număr să crească la cel puţin 2.000 oameni, anul viitor.

CTP mai are parcuri logistice și în orașe precum Cluj, Turda, Timișoara, Deva, Arad și Pitești.

„Sunt clienți care cresc organic, pentru că piața se extinde. Tot stocul existent și în anumite stadii de construcție este în proporție de 95% ocupat. Nu mă aștept să fie foarte mult spațiu liber la final de 2017 și început de 2018”, a spus recent Ana Dumitrache, co-country manager al CTP, în cadrul evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, organizat de Business Mark.

 


FOTO: Mediafax

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.