NEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

Andrei Dumitru 25/05/2022 | 10:56 Ştiri
NEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

NEPI Residential, divizia de rezidențial a grupului NEPI Rockcastle, anunță vânzarea a 35% din complexul Vulcan Residence, la șapte luni de la demararea construcției.

Construcția Vulcan Residence avansează într-un ritm accelerat, care ne-a depășit estimările inițiale. Piața imobiliară se află într-o etapă de revenire, în care efectele pandemiei rămân în urmă, iar dezvoltatorii se concentrează pe noi proiecte și investiții majore, în această direcție. În sectorul rezidențial, din ceea ce am observat în ultimele luni, cererea este în creștere, iar preferințele oamenilor se îndreaptă spre calitate, mai mult ca oricând, fie că vorbim despre modul în care este construită clădirea sau despre finisaje. Cred că perioada în care s-a muncit preponderent de acasă a schimbat percepția românilor, care sunt mult mai atenți la dimensiunea și compartimentarea spațiilor, la zona în care este situat complexul și, per ansamblu, la calitatea proiectului”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Potrivit datelor companiei, raportate la vânzările din cadrul proiectului Vulcan Residence, una dintre principalele tendințe manifestate în ultimele luni pe piața rezidențială este creșterea cererii pentru apartamente cu 2 camere, 47% dintre contractele încheiate până în prezent fiind pentru acest tip de unități locative, urmate de cele cu 3 camere.

În această perioadă, ne concentrăm în primul rând pe proiectul Vulcan Residence. Prețul materialelor este securizat pentru construcția integrală a Vulcan Residence, ceea ce înseamnă că nu vor fi creșteri de costuri pentru cumpărători. Observăm, de asemenea, că, până acum, tinerii sunt principalii cumpărători în cadrul complexului nostru.”, a declarat Andrei Radu, Director Dezvoltare, NEPI Rockcastle.

Vulcan Residence, primul proiect rezidențial al grupului NEPI Rockcastle, va avea P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și 254 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri).

Proiectul din zona 13 Septembrie, București, va fi finalizat în trimestrul III din 2023, iar investiția se ridică la aproximativ 22 milioane de euro.