Mega Image, parteneriat cu eMAG pentru livrări în doar 60 de minute

Andrei Dumitru 06/05/2020 | 14:56 Ştiri
Mega Image, parteneriat cu eMAG pentru livrări în doar 60 de minute

Mega Image extinde parteneriatul cu eMAG pentru a oferi acces rapid la produse alimentare şi pentru casă livrate în 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMAG, potrivit unui comunicat al retailerului.

Astfel, în contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image creşte capacitatea de livrare într-un timp foarte scurt, de doar 60 de minute.

Zonele acoperite de Mega Image și Tazz by eMAG

Pentru început, în faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapidă acoperă o zonă limitată din Bucureşti, în aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum şi în alte două oraşe din ţară, Timişoara şi Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru lansarea unei comenzi, clienţii pot accesa Tazz by eMAG, fie direct pe www.tazz.ro, fie prin aplicaţiile disponibile pentru Android şi iOS şi pot alege din peste 500 de produse alimentare şi pentru casă, precum şi din şase pachete create special pentru a scurta timpul de pregătire şi de livrare.

Astfel, fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat în program, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. În acelaşi timp, un curier este anunţat prin platformă şi este trimis pentru livrare, care se face între 30 şi 60 de minute, iar plata se face doar online, prin card bancar.

„Întregul context actual ne provoacă să ne adaptăm, să găsim soluţii imediate care să răspundă nevoilor clienţilor noştri aici şi acum. Foarte mulţi clienţi au ales să facă online cumpărăturile şi, deşi am crescut capacitatea de operare, venim cu noi soluţii prin extinderea în mod firesc a parteneriatului cu eMag pentru platforma Tazz. Reuşim să livrăm astfel în siguranţă produse pentru nevoi urgente din magazinele aflate în proximitate într-un timp foarte scurt, de 60 de minute de la lansarea comenzii”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Mega Image promite produse proaspete

Unul dintre beneficii este livrarea produselor proaspete şi în alte oraşe în afara Bucureştiului, pregătite pentru livrare direct în magazinele din proximitate.

„Acest nou serviciu de livrare rapidă la domiciliu este o soluţie alternativă pentru cumpărături în contextul distanţării sociale impuse de COVID-19, atât pentru persoanele care vor să reducă vizitele în magazine, cât şi pentru cele care au acces limitat în această perioadă. În acelaşi timp, platforma Tazz by eMag completează cumpărăturile online care pot fi făcute în supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau în marketplace-ul eMAG”, se mai precizează în comunicat.

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel şi-a extins serviciile, de la produse alimentare la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acţionariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.

FOTO: Mediafax