MedLife inaugurează a doua hyperclinică în Galaţi, o investiţie de 1,5 milioane de euro

Andrei Dumitru 28/11/2019 | 15:20 Ştiri
MedLife inaugurează a doua hyperclinică în Galaţi, o investiţie de 1,5 milioane de euro

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, continuă planurile de extindere şi deschide a doua hyperclinică în Galaţi, iar investiţia în noua unitate medicală a fost de 1,5 milioane de euro.

Hyperclinica MedLife, investiție de 1,5 milioane de euro

Hyperclinica MedLife Galaţi se întinde pe o suprafaţă de 550 de metri pătraţi şi oferă pacienţilor servicii medicale multidisciplinare şi tratamente pentru 17 specialităţi, printre care pediatrie, cardiologie pediatrică, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, neuropsihiatrie pediatrică, neurologie, ORL, boli infecţioase, alergologie, pneumologie, oncologie şi oftalmologie.

Clinica nouă este alcătuită din 12 cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice, iar echipa medicală este formată din circa de 20 de angajaţi, medici şi personal de suport.

“Această nouă deschidere de hyperclinică face parte din programul nostru de dezvoltare naţională şi marchează întărirea poziţiei de lider al medicinei private în zona de sud est a ţării. Aşa cum am anunţat către acţionarii şi investitorii noştri, am început în expansiune şi continuăm în acelaşi ritm accelerat. Vom prospecta în continuare piaţa în vederea extinderii la nivel naţional în oraşele cu o populaţie medie, atât prin achiziţii, cât şi prin proiecte de tip green field”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deţine 21 astfel de unităţi în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Cluj, Ploieşti şi Oradea.