Medicover România anunță achiziționarea Mediplus Clinic

Andrei Dumitru 17/01/2022 | 11:08 Ştiri
Medicover România anunță achiziționarea Mediplus Clinic

Medicover anunță că a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni la Mediplus, clinică trans-disciplinară dedicată sănătății femeii.

„Mediplus este prima clinică din România care abordează tratamentul afecțiunilor asociate menopauzei, un segment foarte puțin adresat pe piața locală. În fiecare an, clinica Mediplus înregistrează peste 7.000 de consultanții, fiind deservită de o echipă de specialiști cu experiență locală și internațională în Endocrinologie, Oncologie, Ginecologie și Obstetrică”, transmite Medicover.

Clinica Mediplus a fost preluată în anul 2017 de Dr. Iosif Niculescu.

Urăm bun-venit în familia Medicover România întregii echipe Mediplus Clinic. Avem deja o excelentă colaborare cu Dr. Iosif Niculescu, remarcabil pentru deosebita sa preocupare pentru sănătatea femeii. Dorim să ne dezvoltăm împreună pentru a aduce pacientelor noastre cele mai avansate soluții de tratament”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Ne onorează asocierea cu Medicover, furnizor cu puternică prezență internațională și rol cheie în dezvoltarea sistemului medical privat din România. Colaborarea avută până acum cu echipa secției de obstetrică-ginecologie din Spitalul Medicover București a evidențiat valorile comune, printre care și pasiunea pentru calitatea actului medical. Împreună vom reuși să aducem o contribuție importantă în prevenția problemelor medicale din sfera patologiei ginecologice și obstetricale”, a declarat Dr. Iosif Niculescu, fondatorul clinicii și medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu peste 20 de ani de experiență locală și internațională.

Medicover România va deține pachetul majoritar de acțiuni. Investiția în Mediplus se înscrie în strategia Medicover România de a-și dezvolta serviciile medicale care abordează integrat și multidisciplinar sănătatea femeii.