Manpower deschide o linie specializată în soluții de externalizare a resurselor umane

NewMoney 19/10/2017 | 12:15 Ştiri
Manpower deschide o linie specializată în soluții de externalizare a resurselor umane

ManpowerGroup, jucător de pe piața de resurse umane din România, a lansat o linie specializată în soluții de externalizare a resurselor umane, sub brandul ManpowerGroup Solutions.

Primele soluții oferite în România sunt cele de externalizare a funcțiilor și proceselor de recrutare, cunoscute în domeniu ca Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Studiile ManpowerGroup despre România au arătat că în piață există un deficit tot mai acut de talente, accentuat de trendul pozitiv al angajărilor din țara noastră.

„Am început implementarea unor soluții de tip RPO în cadrul unor proiecte aflate deja în derulare, transformându-se mai departe în metode de lucru pe termen lung pentru unii dintre clienții noștri actuali. Am găsit pe piața din România nu doar nevoia, ci și deschiderea către astfel de soluții mult mai bine direcționate, mai eficiente, care să funcționeze în paralel cu departamentul intern de resurse umane al companiei”, a declarat Manuela Drăghia, RPO director ManpowerGroup Solutions România.

ManpowerGroup Solutions este parte a grupului de companii ManpowerGroup, prezent în România și prin brandurile Manpower, Experis și Proservia.


Sursă foto: Manpower