Lidl oferă prime de Crăciun pentru angajați, în valoare totală de 11 milioane lei

Andrei Dumitru 24/11/2020 | 15:29 Ştiri
Lidl oferă prime de Crăciun pentru angajați, în valoare totală de 11 milioane lei

Lidl anunță că extinde beneficiile pentru angajații săi, printr-o investiție totală de 11 milioane lei, în prime de sărbători.

În luna decembrie, Lidl va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni.

Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Investiția totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

De asemenea, în luna septembrie, Lidl a introdus pentru angajați, o asigurare de viață care acoperă atât cazurile de accident, cât și cele de îmbolnăvire și care este valabilă oriunde în lume, precum și servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectarii cu virusul SARS – CoV-2.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 270 de magazine și 5 centre logistice.