Lidl merge din oraș în oraș pentru a căuta 500 de noi angajați

Gabriel Bucur 15/03/2017 | 19:12 Ştiri
Lidl merge din oraș în oraș pentru a căuta 500 de noi angajați

Lidl începe un program de recrutare care va dura până în luna octombrie și care constă într-o caravană de joburi ce va tranzita fiecare oraș românesc în care retailerul german are magazine.

„Caravana de joburi Lidl” se va opri în parcările a 88 de supermarketuri pe care retailerul le deține în 39 de județe. Punctul de pornire este Bucureștiul, mai exact magazinul situat pe Bulevardul Timișoara. Apoi, caravana va staționa în parcarea a 14 magazine bucureștene, în zile diferite, în lunile martie și aprilie.

În aprilie, caravana va fi prezentă în județele Ilfov și Călărași. În luna mai, caravn va vizita județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani.

„Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. (…) Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de  investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”, a declarat Mihaela Anca, managerul departamentului de Resurse Umane al Lidl România.

Cei interesați își vor putea depune CV-ul și vor afla informații de la echipa Lidl prezentă în oraș. Printre beneficiile de care vor dispune viitorii angajați se numără cursuri și programe de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou și abonamente la sală.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, este prezentă în 27 de țări din Europa, unde operează aproape 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice. Lidl are circa 215.000 de angajați.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.