Hyperhuman își asigură o finanțare de 200.000 euro din partea EEA & Norway Grants, prin Innovation Norway

Andrei Dumitru 22/03/2023 | 16:45 Ştiri
Hyperhuman își asigură o finanțare de 200.000 euro din partea EEA & Norway Grants, prin Innovation Norway

Hyperhuman, platforma video bazată pe inteligență artificială, creată pentru industria de sănătate și fitness, anunță începutul unui proiect de cercetare și dezvoltare finanțat prin intermediul unui grant tehnologic primit prin EEA și Norway Grants. Beneficiind de acest sprijin important, Hyperhuman își propune să folosească cele mai recente tehnologii de inteligență artificială pentru a automatiza procesul de producție și livrare a conținutului video.

„Credem că inteligența artificială are puterea de a revoluționa modul în care conținutul video este creat și livrat în industria de sănătate și fitness. De aceea am construit o platformă de creare și livrare video bazată pe AI, care oferă companiilor ce activează în domeniu posibilitatea de a crea conținut video de înaltă calitate, rapid, eficient și la o fracțiune din costurile actuale.”, a declarat CEO-ul Hyperhuman, Bogdan Predușcă.

În prezent, Hyperhuman lucrează cu peste 160 de organizații și peste 5000 de creatori de conținut de fitness pe platformă care provin preponderent din USA, Canada, UK și Australia.

Recent, Hyperhuman a anunțat o serie de parteneriate strategice și integrări cu puternice studiouri de producție video, pionieri în computer vision, agregatori pentru wearables și agenții de transformare digitală, precum 1FitLife, LeisureLabs, Wix, Rook sau Asensei.

„Acest grant ne va permite să accelerăm inovarea și să oferim clienților noștri din industria de sănătate și fitness unelte mai puternice pentru a crea conținut video personalizat cu ajutorul căruia ei pot să își fidelizeze utilizatorii și să îi ajute totodată să obțină rezultate cât mai bune pentru sănătatea lor. Obiectivul nostru este să devenim platforma de conținut de fitness și sănătate preferată la nivel global.”, adaugă Bogdan Predușcă.

Hyperhuman este platforma bazată pe inteligență artificială de creare și distribuire de conținut video pentru industria de fitness si sănătate. Startup-ul care a fost fondat de un fost lider de produs Fitbit, este finanțat din fonduri de venture capital și se numără printre absolvenții programului Google for Startups 2021.