Hotelul lui Liviu Dragnea este centru de carantină. Statul plătește 300 de lei de persoană

NewMoney 08/04/2020 | 17:16 Ştiri
Hotelul lui Liviu Dragnea este centru de carantină. Statul plătește 300 de lei de persoană

Hotelul Turris din Turnu Măgurele, proprietate a familiei Dragnea, a devenit centru de carantină și ia 300 de lei per persoană cazată. Începând cu data de 5 aprilie, aici sunt cazați românii veniți din „zonele roșii” ale lumii, scrie ziare.com.

Presa locală scrie că, în acest caz, contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabilește că tariful pe cazare se ridică la 230 lei, la care se adaugă 70 lei/zi reprezentând prețul mesei carantinaților. Hotelul are o capacitate de 130 de persoane.

Potrivit directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Stelian Cristea, în acest moment, primăria din Turnu Măgurele a încheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune că suma în schimbul căreia operatorul economic îi va caza pe românii întorși din străinatate nu a fost comunicată public.

În perioadele obișnuite, o noapte la această unitate turistică ar fi costat aproximativ 150 de lei.

Hotelul a ajuns în proprietarea familiei Dragnea după ce fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, a cumpărat 95% din acțiunile societății Hotel Turris SA.