Gică Popescu va fi noul președinte al clubului lui Hagi, Viitorul Constanța

NewMoney 31/05/2019 | 12:30 Ştiri
Gică Popescu va fi noul președinte al clubului lui Hagi, Viitorul Constanța

Fostul internaţional Gheorghe Popescu va fi preşedinte la Viitorul Constanţa, club înfiinţat de Gheorghe Hagi, care este şi antrenorul echipei de liga întâi, proaspăt câştigătoare a Cupei României.

Gheorge Popescu a acceptat propunerea cumnatului său, Gheorghe Hagi, de a deveni preşedinte la Viitorul Constanţa. Hagi afirma recent că i-a propus lui Gheorghe Popescu această funcţie şi speră să o accepte.

Prezentarea oficială a noului preşedinte al clubului va avea loc sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă.

„De 3 ani de zile tot negociez cu Gică, de 3 ani încearcă să mă convingă să vin la Viitorul. Deocamdată nu am terminat negocierile. Eu nu trebuie să fiu oficial la Viitorul ca să lucrez în continuare cu Gică la acest proiect. Din moment ce Gică doreşte să mă convingă să fac pasul şi să lucrez alături de el, presupun că se gândeşte că Viitorul va fi mai puternică și cu mine”, a declarat Gică Popescu pe 26 mai, potrivit gsp.ro.

Viitorul Constanţa împlineşte în acest an zece ani de înfiinţare. Clubul, fondat de Gheorghe Hagi, a cucerit în această perioadă un titlul de campion al României şi o Cupă a României.

Gheorghe Popescu este şi consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme legate de organizarea unor meciuri la Bucureşti, din cadrul turneului final al Campioantului European din 2020.


Foto: Mediafax