Florin Cîţu pledează pentru digitalitaze şi creşterea capacităţii administrative a ANAF

Elena Marinescu 18/05/2021 | 20:10 Ştiri
Florin Cîţu pledează pentru digitalitaze şi creşterea capacităţii administrative a ANAF

Premierul Florin Cîţu a avut marţi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanți ai sectorului bancar pe mai multe teme de actualitate, pentru identificarea de soluții optime prin folosirea experienței partenerilor de dialog.

Cele mai importante puncte de pe agenda discuţiilor le-au reprezentat digitalizarea, intermedierea financiară, îmbunătăţirea programului IMM Invest, care include subprogramul AGRO IMM INVEST, şi transpunerea Directivei Europene privind restructurarea şi insolvenţa. A fost abordată, de asemenea, necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF, precum şi a îmbunătăţirii relaţiei cu cetăţenii.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi aspecte legate de susţinerea campaniei de vaccinare, dar şi detalii care vizează stadiul vaccinării angajaţilor din domeniul bancar. 

Consultările de la Palatul Victoria vor continua cu toţi actorii din societate interesaţi să se implice în progresul României, în parteneriat cu puterea executivă”, arată o postare de marţi pe pagina de Facebook a Guvernului.