Deloitte inaugurează un centru de Inteligență Cibernetică

Emil Popescu 30/08/2017 | 14:12 Ştiri
Deloitte inaugurează un centru de Inteligență Cibernetică

Deloitte a anunțat, miercuri, inaugurarea Centrului de Inteligență Cibernetică, în Ungaria, acesta urmând să asigure servicii în 18 țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.

 “Acest nou centru este înființat pe fondul creșterii amenințărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligență Cibernetică este localizat în Ungaria și oferă sprijin clienților din toate industriile, cu o atenție deosebită asupra industriei de servicii financiare, expusă mai mult riscurilor din prezent”, arată compania, într-un comunicat.

Andrei Ionescu (foto), Risk Advisory Partener Deloitte România, spune că Deloitte,  companie cunoscută în mod tradițional pentru serviciile de audit și cele financiare, investește de peste 20 de ani în domeniul securității cibernetice, iar România a oferit mereu experți extrem de competenți în domeniu, cu recunoaștere internațională.

Rețeaua globală a Centrelor de Inteligență Cibernetică, care numără peste 50.000 de profesioniști la nivel internațional, operează fără întrerupere pentru a oferi soluții precum monitorizarea avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor și amenințărilor, managementul riscurilor și amenințărilor, precum și planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenția și detectarea atacurilor cibernetice la reacții în caz de atacuri cibernetice și managementul incidentului.

 


Sursa foto: Deloitte România

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.