Dedeman, un nou magazin la Iași, după o investiție de peste 16 milioane de euro

Gabriel Bucur 02/08/2017 | 11:31 Ştiri
Dedeman, un nou magazin la Iași, după o investiție de peste 16 milioane de euro

Retailerul de materiale de construcții și amenajări interioare Dedeman a inaugurat, marți, încă un magazin în Iași, prin care îl va înlocui pe cel amplasat în cartierul Manta Roșie din oraș, anunță compania.

Noua unitate, ridicată pe Bulevardul Primăverii, are o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați, dublă față de cea magazinului pe care îl înlocuiește, și o parcare de 440 de locuri.

Investiția s-a ridicat la 16,5 milioane de euro, iar echipa de angajați din noul magazin numără 227 de personae, dintre care circa 50 sunt oameni noi.

„Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat (…). Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale (…)”, a declarat Dragoș Pavăl, președinte Dedeman și unul dintre fondatorii afacerii, alături de fratele său, Adrian.

Unitatea Dedeman din Manta Roșie a fost inaugurată în anul 2004 și este unul dintre primele magazine deschise de companie.

Magazinul de pe Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman, iar planurile de extindere a rețelei continuă, în toamnă, cu deschiderea unui mgazin în Turda.

Rețeaua Dedeman este compusă din 47 de magazine, două centre logistice și un parc auto propriu, iar numărul de angajați se apropie de 10.000.

 


FOTO: Dedeman

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.