Dacia lansează o ediție limitată a noului Duster, disponibilă exclusiv online

Emil Popescu 04/12/2017 | 17:08 Ştiri
Dacia lansează o ediție limitată a noului Duster, disponibilă exclusiv online

Dacia va lansa marți o ediție limitată a noului Duster – 100 de mașini, comandate exclusiv online, la un preț de 18.900 de euro pentru cea mai bine echipată versiune a modelului (motorizare diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală).

“Intitulată Duster Edition ONE, această versiune dispune, printre altele, de sistem de aer condiționat automat, card de acces mâini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automată a farurilor și jante din aliaj de 17 inch, diamantate”, arată Dacia, într-un comunicat.

Cele 100 de exemplare ale acestei ediții limitate sunt disponibile în culoarea Orange Atacama și pot fi achiziționate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un preț de 18.900 de euro.

Cei interesați pot face rezervări pe un site dedicat, cu un avans de 500 de euro. Plățile vor fi efectuate cu cardul bancar prin intermediul unui procesator de plăți, iar după confirmarea rezervării clienții pot alege dealerul unde va ajunge mașina și va fi plătită diferența de preț.


Sursa foto: Dacia

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.