Ciolacu: Nu am luat nicio decizie care să dăuneze României şi românilor

Elena Marinescu 12/04/2024 | 18:48 Ştiri
Ciolacu: Nu am luat nicio decizie care să dăuneze României şi românilor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că pe perioada guvernării sale nu a luat nicio decizie „care să dăuneze României şi românilor”.

Totodată, el a precizat că PSD a intrat la guvernare „în cea mai neagră perioadă a României, după cel mai dezastruos guvern de dreapta din România timp de opt luni de zile”, după o pandemie, o criză energetică şi un război, conform Agerpres.

„Nu am niciun regret. Nu am niciun regret, pentru că în fiecare dimineaţă mă pot uita în oglindă şi nu am luat nicio decizie care să dăuneze României şi românilor. Cu adevărat, când ajungi în Guvernul României, eşti ministru, eşti prim-ministru, acolo nu trebuie să mai fii PSD-ist sau PNL-ist. Faci parte din Guvernul României. Guvernul României este unic”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, premierul a mai adăugat și faptul că „întotdeauna, în istoria modernă a României, după 1989, când a fost greu României, a trebuit să vină la guvernare PSD să facă ordine”. Marcel Ciolacu a participat la lansarea candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean Suceava şi la primăriile din judeţ.