Chromosome Dynamics pregătește un plasament privat, ce va fi urmat de listarea la Bursa de Valori București

NewMoney 07/09/2021 | 09:53 Ştiri
Chromosome Dynamics pregătește un plasament privat, ce va fi urmat de listarea la Bursa de Valori București

După o creștere rapidă, start-up-ul agritech Chromosome Dynamics anunță transformarea în S.A. și pregătirea unui plasament privat, ce va fi urmat de listarea la Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

Agrobazar App vrea să revoluționeze domeniul agribusinessului prin tehnologizarea procesului de vânzare – cumpărare dintre clienți și companiile partenere. Scopul aplicației este de a simplifica și de a optimiza modul prin care fermierii obțin consultanță, achiziționează produsele necesare și soluționează orice problemă întâmpinată în cadrul fiecărui proiect. Agrobazar App este un ”one stop shop” pentru agricultorii din România, întrucât aceasta pune la dispoziția fermierilor o gamă largă de produse menite să acopere toată paleta de nevoi a clienților, de la inputuri la utilaje agricole.

„Agrobazar App este o aplicație accesibilă și se dorește a fi un sprijin pentru agricultorii din România și, în viitor, din Europa. Vrem să susținem pasiunea pentru agricultură și munca zilnică a fermierilor”, a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al Chromosome Dynamics SA.

Agrobazar App este un instrument prin care clienții primesc consultanță gratuită, în vederea achiziționării produselor dorite, de la specialiști în agricultură.

Chromosome Dynamics planifică monetizarea aplicației Agrobazar ”as a service” în Ungaria, Austria, Germania, Polonia și Italia. Compania a fost înființată în anul 2020 de Ionel Mugurel Gabriel si acoperă segmentul de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness).