Christian Eriksen a fost externat. Ce mesaj a transmis fotbalistul danez

Elena Marinescu 18/06/2021 | 21:50 Ştiri
Christian Eriksen a fost externat. Ce mesaj a transmis fotbalistul danez

Jucătorul de fotbal danez Christian Eriksen, care a ajuns la spital după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul de săptămâna trecută cu Finlanda, de la Euro-2020, a fost externat vineri.

Christian Eriksen a fost operat cu succes şi a fost externat astăzi din Righospitalei. De asemenea, astăzi el a vizitat echipa naţională în Helsingor – iar de acolo va pleca acasă şi va petrece timp cu familia sa”, a anunţat Federaţia Daneză de Fotbal.

Forul a postat pe Twitter şi un mesaj al fotbalistului: „Vă mulţumesc pentru numărul imens de mesaje – a fost incredibil să le văd şi să le simt. Operaţia a decurs bine şi eu mă simt bine, în circumstanţele date. A fost minunat să îi văd din nou pe băieţi după meciul fanataastic pe care l-au făcut ieri seară. Nu este nevoie să spun că îi voi încuraja luni, împotriva Rusiei”.

După ce starea medicală a lui Christian Eriksen a fost stabilizată, toată lumea se întreabăe dacă mijlocașul va mai putea juca fotbal. „Nu ştiu dacă va mai juca fotbal. Poate părea brutal, însă Eriksen a fost mort timp de câteva minute. Profesioniştii din sănătate vor risca să-l lase să moară din nou? Răspunsul este nu„, a spus Sanjay Sharma, specialistul britanic care a lucrat cu jucătorul danez în perioada în care acesta a evoluat la echipa engleză Tottenham Hotspur, înainte de a se transfera la Inter Milano.

Vestea bună este că va trăi. Vestea proastă este că a ajuns probabil la sfârşitul carierei sale. El nu va fi autorizat să joace în Marea Britanie, avem reguli foarte stricte în această privinţă„, a adăugat medicul.