Care sunt cele mai bune telefoane pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 500 de dolari

NewMoney 17/06/2019 | 13:53 Ştiri
Care sunt cele mai bune telefoane pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 500 de dolari

Prețurile telefoanelor au crescut semnificativ în ultimii ani, iar cele mai noi modele de iPhone sau Samsung au devenit inaccesibile pentru multă lume în acest moment. Cu acest lucru în minte, Business Insider a compus o listă a celor mai bune telefoane cu un preț mai mic de 500 de dolari.

Motorola Moto G7

Telefoanele din seria Moto G de la Motorola te fac să uiți că folosești un telefon ieftin, și acest lucru este valabil și în cazul modelului G7.

Cu toate că G7 costă doar 270 de dolari, smartphone-ul produs de Motorola are unele caracteristici pe care le găsim pe telefoanele mult mai scumpre, precum ecranul edge-to-edge, sistemul dual-camera sau opțiunea de încărcare rapidă.


Apple iPhone 7

Cu toate că iPhone 7 este de aproape trei ani pe piață, este în continuare o opțiune foarte bună pentru fanii produselor Apple care nu vor să dea foarte mulți bani pe un telefon.

iPhone 7 se vinde în acest moment cu prețuri începând de la 450 de dolari în SUA, fiind mult mai ieftin față de modelele lansate  de Apple în ultima vreme. La acești bani primești un telefon cu ecran performant și cu un procesor suficient de suficient de puternic pentru activități de bază cum ar fi navigarea pe Internet și jocurile mobile, același care rulează și pe iPad-urile entry level.


Razer Phone 2

Telefonul Razer Phone 2, de 500 de dolari, este o dovadă că nu trebuie să sacrificați performanțe puternice dacă aveți un buget redus.

Conceput special pentru gameri, Razer Phone 2 are un ecran super-rapid, cu un refresh rate de 120 Hz, mult peste ceea ce oferă display-ul de pe majoritatea smartphone-urilor. Telefonul rulează pe procesorul Qualcomm Snapdragon 845, care este acum ușor învechit, dar este același cu care sunt echipate telefoanele de top ale Samsung. De asemenea, cei 8 GB de RAM oferă o memorie mai mare decât multe alte telefoane la acest preț.


Samsung Galaxy S9

Nu este cel mai nou smartphone produs de Samsung, dar este încă printre cele mai bune. Modelul Galaxy S9 costă 500 de dolari și are un ecran curbat, AMOLED și o cameră de înaltă calitate, care își poate ajusta diafragma pe baza iluminării. La fel ca noile smartphone-uri Samsung, S9 vine la pachet cu asistentul virtual Bixby, integrat în sistemul de operare și în camera foto.


Google Pixel 3a

În condițiile în care prețul smartphone-urilor continuă să crească în fiecare an, Google a lansat pe piață Pixel 3a, o versiune mai simplă a vârfului de gamă, Pixel 3.

Google vinde două versiuni ale acestui telefon: un model de 400 $ cu un ecran de 5,6 inci și unul puțin mai mare, cu un ecran de 6 inci, al cărui preț este de 480 de dolari. Ambele telefoane păstrează multe dintre caracteristicile Pixel 3, cum ar fi funcția Night Sight, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii de înaltă calitate pe întuneric. De asemenea, ambele au un ecran OLED, care, în general, produce un contrast mai bun decât ecranele LCD.


Foto: AFP/Mediafax