Bolt Food se lansează într-un nou oraș din România

Andrei Dumitru 09/05/2024 | 15:36 Ştiri
Bolt Food se lansează într-un nou oraș din România

Bolt lansează și în Brașov serviciul Bolt Food prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda mâncare de la zeci de restaurante locale, între orele 10:00 – 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans.

Promoțiile din primele două săptămâni includ livrare gratuită pe o rază de 4 km sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate.

„Odată cu lansarea Bolt Food în Brașov, ne propunem să creăm o legătură strânsă între restaurantele locale și clienți, pentru a livra mâncărurile preferate în cel mai scurt timp posibil. (…) Brașov devine al șaptelea oraș din țară în care suntem prezenți și al doilea în care Bolt Food ajunge anul acesta”, a declarat Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România.

Casa Hirscher, Deane’s Irish Pub & Grill, Ando’s, Grătar Urban, Sandwich La Juma’ De Kil, KFC sau Starbucks sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a instrumentelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește cu ușurință în popularitate și ca număr de comenzi, acest fapt permițându-le să se concentreze pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Brașov devine al șaptelea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara și Craiova – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere încă din 2020, iar cu cele de micromobilitate din 2022.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.

De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a presta serviciul de livrare când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter. Pentru a deveni parteneri, atât restaurantele, cât și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.