Altex deschide al treilea magazin din Râmnicu Vâlcea, iar rețeaua națională ajunge la 97 de unități

Cristina Dobreanu 05/12/2017 | 17:15 Ştiri
Altex deschide al treilea magazin din Râmnicu Vâlcea, iar rețeaua națională ajunge la 97 de unități

Retailerul electroIT Altex România anunță că, începând cu data de 7 decembrie, va deschide cel de-al treilea magazin din Râmnicu Vâlcea.

Acesta este cel mai mare magazin Altex din oraș, amenajat pe o suprafață de o mie de metri pătrați, fiind situat în noul centru comercial Shopping City.

Odată cu deschiderea noului spaţiu, Altex ajunge la o rețea de 97 de magazine la nivel național și creează alte 20 noi locuri de muncă în oraș.

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia, având o reţeau naţională de 97 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online. Altex are aproximativ 4.000 de angajați.

 


FOTO: Mediafax

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.
← Close