Adidas deschide al doilea cel mai mare concept store din România

Andrei Dumitru 06/10/2022 | 14:23 Ştiri
Adidas deschide al doilea cel mai mare concept store din România

Adidas continuă  extinderea rețelei de retail cu încă un concept store. Noul Adidas concept store din AFI Cotroceni se va deschide joi, 6 octombrie, la etajul 1, pe aleea Sunset Boulevard din cadrul centrului comercial. Cu o suprafață de vânzare de 325 de metri pătrați, Adidas AFI Cotroceni este al doilea cel mai mare magazin Adidas concept store din țară.

Acesta este magazinul cu numărul șaisprezece din România și al optulea din seria de magazine Adidas din portofoliul Roperos – partenerul de franciză al Adidas în România.

Decorul noului magazin este unul avangardist, inspirat din designul arenelor sportive, iar spațiul îmbină artistic structurile dure și reci cu accentele de culori calde și elemente de inspirație locală.

„Noul concept store Adidas a fost gândit ca un hub de echipamente sportive și se adresează atât celor care fac sport în scop recreațional, cât și sportivilor de performanță. Toți cei care îi vor trece pragul vor găsi echipamentul adecvat nevoilor și exigențelor lor, fiind consiliați de un personal deschis către orice solicitare și extrem de bine pregătit în privința tehnologiilor și inovaților brevetate de Adidas și implementate la nivelul tuturor produselor de înaltă calitate. Nota particulară a noului concept store Adidas o reprezintă versatilitatea spațiului, în sensul că acesta mixează analogul cu digitalul. Locația dispune de vitrine și ecrane digitale in-store, proiectate pentru a oferi consumatorilor informații suplimentare despre produsele și tehnologiile create de Adidas”, transmite compania.

Produsele disponibile urmează în linii mari un raport de 70% produse din gamele Sport Performance & Adidas by Stella McCartney și 30% lifestyle – colecția Originals.

Anvergura acestui proiect vine ca o confirmare a interesului constant al clienților pentru brandul Adidas. Apetența pentru produsele sport high quality își găsește în noul concept store locul ideal pentru a experimenta adevărata plăcere a unei sesiuni de shopping energizante. În această linie se înscrie și viziunea Roperos, anumea aceea de a crea noi magazine Adidas în locații strategice pentru brand și de a actualiza magazinele vechi, prin remodelarea lor. Deschiderea din AFI Cotroceni este și momentul care marchează finalizarea planurilor de dezvoltare Roperos pentru 2022.” a declarat Michael Andreadakis, Director Comercial Roperos.