Wizz Air vine în București, Cluj și Iași pentru a face angajări

Gabriel Bucur 28/09/2017 | 15:10 Ştiri
Wizz Air vine în București, Cluj și Iași pentru a face angajări

 

Wizz Air a anunțat programul din această toamnă al campaniei de recrutare, „cea mai mare din istoria sa”, prin care vrea să angajeze aproape 1.300 de oameni, potrivit comunicatului emis de compania aeriană low-cost.

„400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate începând de acum şi până la finalul anului viitor, în mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei şi nu numai”, se arată în comunicat.

Wizz își propune să creeze aproape 1.300 de locuri de muncă directe, în 2018, astfel că echipa va număra peste 4.500 de membri, la sfârșitul anului viitor. În același timp, compania va dispune de 21 de aeronave noi Airbus A320 și Airbus A321, însă flota Wizz se va dubla până în 2024, când va depăși 160 de aeronave, după cum anticipează reprezentanții companiei.

Prin campania #IamWIZZcrew, cei interesați să se angajeze în cadrul companiei pot primi informații, sfaturi și sugestii de la angajații Wizz Air.

Compania aeriană low-cost oferă, pe lângă pachetele de compensaţii şi beneficii, și opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi. Astfel, copiloţii şi piloţii pot călători spre casă folosind rețeaua WIzz formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări din Europa.

Totodată, „cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru echipaj de bord, primesc instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal”.

 

Sesiunile de recrutare Wizz Air

 

DATA ŢARA ORAŞUL, LOCUL ECHIPAJ
3/24 octombrie România Bucureşti, Angelo Hotel Cabin Crew Open Day

Aplică aici

5 octombrie România Cluj, Grand Hotel Italia Cabin Crew Open Day

Aplică aici

7/26 octombrie Ungaria Budapesta, Mercure Korona Cabin Crew Open Day

Aplică aici

14 octombrie România Iaşi, Hotel Internaţional Cabin Crew Open Day

Aplică aici

26 octombrie Bulgaria Sofia, Best Western Expo Hotel Cabin Crew Open Day

Aplică aici

4 sesiuni în octombrie Ungaria Budapesta Comandant

Aplică aici pentru type-rated

Aplică aici pentru non-rated

4 sesiuni în octombrie Ungaria Budapesta Copiloţi

Aplică aici pentru non-rated

Aplică aici pentru type-rated

11 octombrie Austria Viena Pilot Open Day

Înregistrează-te aici ­­

17 octombrie Grecia Atena Pilot Open Day

Înregistrează-te aici

 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, cu o echipă de peste 3.300 de membri și 23,8 milioane de pasageri transportați în anul fiscal încheiat la 31 martie. În prezent, operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi asigură mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, prin care conectează 142 de destinaţii din 43 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

 

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.