Timp Liber

„Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, cu Antonio Banderas, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend

Filmul de animaţie „Puss in Boots: The Last Wish/ Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, regizat de Joel Crawford şi Januel Mercado, cu Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman care şi-au împrumutat vocea personajelor, a debutat pe prima poziţie la box office-ul românesc de weekend cu venituri de 1.471.222 de lei.

Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăzneţul haiduc Motanul încălţat descoperă că pasiunea lui pentru pericol şi nesocotirea faţă de siguranţă şi-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieţi ale sale, deşi a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieţi îl va trimite pe Motanul încălţat în cea mai mare aventură de căutare de până acum. Filmul a fost văzut de 57.614 de spectatori.

„Violent Night/ Crăciun de coşmar”, cu David Harbour în rolul lui Moş Crăciun, a coborât un loc în al doilea weekend de la lansare, generând venituri de 391.220 de lei.

„Black Panther: Wakanda Forever/ Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna” a acumulat 300.297 de lei în al cincilea weekend de la lansare, după ce a coborât pe locul trei în clasament.

Drama „Man of God/ Omul lui Dumnezeu”, care prezintă patimile Sfântului Nectarie din Eghina, a urcat un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut în săli de 10.071 de spectatori şi a avut încasări 246.246 de lei.

Filmul românesc „Teambuilding” a coborât trei locuri, până pe şase, în al 11-lea weekend de la debut, generând venituri în weekend de 211.354 de lei. În total, filmul a depăşit încasări de 4,5 milioane de dolari.

Animaţia „Strange World/ O lume ciudată”, cu Jake Gyllenhaal, Alan Tudyk, Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union în rolurile principale, a coborât pe şase, în al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 146.962 de lei.

Drama „Call Jane/ Reţeaua Jane”, cu Elizabeth Banks, Sigourney Weaver în rolurile principale, a debutat pe locul şapte, generând venituri de 126.606 de lei.

Clasamentul românesc este completat de: „The Menu/ Meniul” – 126.066 de lei, „Teddy’s Christmas/ Crăciunul ursuleţului Teddy” – 98.211 de lei, şi „Cairo Conspiracy/ Conspiraţie la Cairo” care a debutat pe zece cu încasări de 48.361 de lei.

Andrei Dumitru

Recent Posts

Gazprom a pierdut 6,9 miliarde de dolari în 2023 după reducerea livrărilor de gaze spre Europa

Gigantul rus Gazprom a raportat pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de…

10 ore ago

Compania de retail Walmart își închide toate clinicile de sănătate

Walmart, cea mai mare companii de retail din lume, a anunţat că își va închide…

10 ore ago

Rezervele valutare ale BNR au scăzut la 62,5 miliarde de euro

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) se situau la data de 30 aprilie…

10 ore ago

Macron nu renunţă la ideea de a trimite trupe în Ucraina şi ia în calcul arma nucleară

Preşedintele francez Emmanuel Macron are un plan pentru evitarea unei morţi ”brutale” a UE şi…

11 ore ago

Domeniul Regal Săvârşin se deschide publicului pe 1 iunie (VIDEO)

Domeniul Regal Săvârşin nu se va deschide publicului în luna mai, ca până acum, ci…

12 ore ago

Peste 3000 de șoferi de TIR și 500 de îngrijitori de persoane din Filipine vor veni în România în 2025

Un proiect pilot inițiat de agenția de recrutare a personalului străin WORK FROM ASIA, prin…

16 ore ago

Acest website folosește cookies