Ştiri

World Class se pregătește de inaugurarea unui nou club, iar rețeaua ajunge la 33 de unități

Rețeaua de sănătate și de fitness World Class România continuă expansiunea și anunță inaugurarea celui de-al 33-lea centru al rețelei care va fi amplasat în Veranda Mall din București.

Cel mai nou club World Class va fi deschis in a doua parte a anului si va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Integrat in categoria Bronze, clubul le ofera membrilor sansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar si de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viata activ.

„Fiecare centru nou World Class pe care îl inaugurăm în România este o mișcare atent gândită, care ne aduce cu un pas mai aproape de misiunea noastră: aceea de a influența și a educa din ce în ce mai mulți români să adopte un stil de viață activ prin antrenamente regulate”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Cartierul Obor este o zonă din București cu o densitate crescută a populației, care a avut parte recent de o dezvoltare foarte mare odată cu inaugurarea Veranda Mall.

CITEȘTE ȘI: Cum vrea șeful celui mai mare lanț de fitness din țară să îi readucă pe români în sălile de sport

World Class România este lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă și numără în prezent 33 de centre (29 sunt active și 4 vor fi deschise în decursul acestui an) în toată țara și aproape 60.000 de membri. World Class România are, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, denumit W, în cadrul căruia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții Ressource Partners, susținut de patru investitori instituționali: EBRD, Ardian, Rabobank și EIF. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale UE din Europa de Est.

Cristina Dobreanu

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.

Recent Posts

Acord istoric: Miniştrii Energiei din G7 au convenit închiderea centralelor pe cărbune

Miniştrii Energiei din ţările bogate din G7 au ajuns la un acord pentru a-şi închide…

7 ore ago

Stoltenberg îl invită pe Zelenski la summitul NATO de la Washington. Ucraina, amânată de la aderare

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, l-a invitat  pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski să asiste…

8 ore ago

Noi reguli mai relaxate privind datoria publică şi deficitul bugetar în ţările UE

Ţările UE au adoptat, definitiv, noi reguli care reglementează nivelul datoriei publice pe care o…

9 ore ago

Peste 900 de secţii de votare pentru românii din străinătate, la europarlamentare

Ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, a anunţat că au fost organizate 916 de secţii de…

9 ore ago

Lovitură pentru Iohannis! Turcia îl va susţine pe Mark Rutte la şefia NATO

Turcia le-a transmis aliaţilor că va susţine candidatura premierului Mark Rutte pentru a fi următorul…

10 ore ago

Comisia Europeană aprobă ajutorul de stat în valoare de 95,3 milioane de euro pentru TAROM

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de stat pentru restructurare în valoare de 95,3 milioane EUR…

11 ore ago

Acest website folosește cookies