Ştiri

Șapte din zece vizitatori ai outletului Fashion House fac cumpărături efective

Outletul Fashion House, parte a grupului Liebrecht & wooD, a atras 13 noi retaileri anul trecut, printre care Levi’s, Kenvelo, Desigual sau Triumph, reușind în același timp să crească cheltuiala medie pe client cu 22,5% față de anul 2015.

Oficialii proiectului din partea de vest a Capitalei nu dau însă cifre concrete privind valoarea cheltuielii medii a clienților.

‘‘Clienții români au o înclinație înnăscută către modă (…). Vom continua să consolidăm poziția centrului pe piață, prin includerea și mai multor branduri premium, precum și îmbunătățirea performanței‘‘, spune Brendon O‘Reilly, director general al Fashion House Group.

Rata de conversie este de 69% în cadrul Fashion House din București, ceea ce înseamnă că din 10 persoane care ajung în outlet, circa 7 fac cumpărături efectiv.

”2017 a pornit de asemenea într-un mod promițător: prima lună a anului a fost cea mai bună lună ianuarie de la deschiderea centrului în ce privește cheltuiala per client, valoarea medie a unei tranzacții și rata de conversie, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile. ”, a spus Sorin Ioan Blaga, general manager al Liebrecht & wooD România și retail operations director în cadrul Fashion House București.

Outletul aflat la intrarea pe autostrada București-Pitești a fost deschis în 2008 și are o suprafață închiriabilă de 16.000 de metri pătrați.

 

 

Andreea Neferu

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.

Recent Posts

Comisia Europeană deschide proceduri oficiale împotriva Facebook şi Instagram

Comisia Europeană a iniţiat, marţi, proceduri oficiale pentru a evalua dacă este posibil ca Meta,…

19 minute ago

CoinPoker elimină taxele de retragere și lansează un giveaway (P)

CoinPoker, una dintre cele mai remarcabile platforme de criptopoker din lume, a făcut recent un…

o oră ago

Cipru, destinația care nu te poate dezamăgi. Peste 90.000 de români sunt așteptați anul acesta

Plină de locuri frumoase, cu plaje însorite și ape de un albastru ireal, dar definită…

3 ore ago

FL Technics și Universitatea Politehnica din București își anunță parteneriatul oficial în ingineria aerospațială

FL Technics, una dintre cele mai importante companii de întreținere, reparație și revizie (IRR) din…

4 ore ago

Germania a evitat intrarea în recesiune

Economia germană a revenit pe creştere în primul trimestru al acestui an, când a înregistrat…

4 ore ago

Program STB și Metrorex în minivacanța de 1 mai și Paște

Circulaţia trenurilor de metrou, în perioada 1 - 6 mai, se va desfăşura conform graficelor…

4 ore ago

Acest website folosește cookies