Grupul City Grill, unul dintre jucătorii importanți din industria restaurantelor, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 33,7 milioane euro, în creștere cu 11% față de anul anterior, a anunțat compania.
Motoarele creșterii cifrei de afaceri în 2017 au fost investițiile în tehnologie, eficientizarea operațiunilor și deschiderea a două noi restaurante sub brandul Trattoria Buongiorno (Trattoria Buongiorno Centrul Istoric și Trattoria Buongiorno Arena). Valoarea totală a investițiilor demarate în 2017 a fost de 4,5 milioane de euro.
Pentru 2018, valoarea estimată a investițiilor se ridică la aproximativ 4,2 milioane de euro. Direcțiile către care vor fi direcționate investițile sunt resursele umane (programe de formare profesională, dezvoltare personală și fidelizare pentru angajați) și tehnologie (dezvoltarea aplicației Out4Food), precum și dezvoltarea și modernizarea rețelei și un nou segment de business, livrările la domiciliu.
Grupul administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.
Suprafața totală a restaurantelor și cafenelelor operate de grup a ajuns la 12.500 metri pătrați, iar capacitatea lor este de peste 3.372 persoane în interior (53%) și 2.952 persoane pe terase (47%).
CITEȘTE ȘI: Restaurante românești la export: Dragoș Petrescu vrea să ducă Trattoria Buongiorno la Viena
Valoarea medie a unei tranzacții în restaurantele din Grupul City Grill este 99 lei. În ceea ce privește cele mai comandate preparate acestea diferă, în funcție de brandul și specificul restaurantului, însă printre ele se numără ciolanul de porc cu varză, mici, pizza și paste, papanași, borș de cocoș sau Mâncarea Berarului (pulpe de rață la cuptor).
Cu peste 1.350 angajați în cele 19 restaurante și cafenele operate, Grupul City Grill este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. În 2017 au fost înființate peste 200 locuri de muncă, iar în 2018 numărul angajărilor pe poziții noi va depăși 350. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar.
“Academia City Grill este un proiect e care l-am lansat anul trecut pentru a facilita intrarea persoanelor necalificate în domeniu. În cadrul Academiei se desfășoară cursuri de formare, practice și teoretice, pentru meserii precum ospătar sau bucătar, dar și pentru funcții de conducere, precum șef de sală sau șef de restaurant”, punctează Daniel Mischie, CEO-ul Grupului.
Inspectorii sanitari veterinari au controlat în ultima săptămână din luna aprilie peste 3.200 de unităţi…
România participă cu 2.300 de militari şi 220 de mijloace tehnice la un exerciţiu multinaţional…
Legea privind energia eoliană offshore va intra în vigoare în data de 30 mai, a…
Ministerul Finanţelor a publicat Ghidul schemei de 2,25 miliarde lei pentru investiţii majore în industriile…
Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von…
Cotaţiile futures la cacao s-au prăbuşit, pierzând până la 27% în doar două zile, iar…
Acest website folosește cookies