Youni are în plan să își mărească echipa cu 60% în acest an

Andrei Dumitru 22/02/2023 | 10:53 Ştiri
Youni are în plan să își mărească echipa cu 60% în acest an

Youni, startup-ul edtech care dezvoltă platforma cu același nume pentru elevii care vor să studieze la universități din străinătate, are în plan să își mărească echipa cu aproximativ 60% în acest an. Compania are în prezent 8 poziții deschise pentru consultanți în educație, specialiști în marketing și experți în dezvoltarea de business la nível internațional.

Echipa Youni este formată acum din 19 persoane, iar la final de an compania intenționează să își rotunjează efectivele la 30 de angajați.

Avem oameni foarte valoroși în echipă, dar și planuri ambițioase de extindere a operațiunilor atât la nível național, cât și internațional. Pentru moment căutăm consultanți specializați pe industria de servicii educaționale, dar și executivi care să continue strategia de dezvoltare globală a companiei. În perioada următoare vom deschide roluri pentru programatori, platforma software fiind un teritoriu unde dezvoltarea este continuă”, explică Andrei Nicolae, CEO și co-fondator Youni.

Doar în acest an școlar, compania a reușit să atragă pentru 63 de elevi ce au aplicat prin platforma sa la universități de top din Statele Unite burse în valoare totală de 9,1 milioane USD. Cifrele pentru Europa urmează a fi anunțate în curând.

Cei 63 de elevi acceptați vor urma în următorii ani cursurile unora dintre cele mai prestigioase universități precum: Harvard, University of Pensilvanya, Princeton, NYU, Columbia, MIT, University of Chicago și multe altele. Youni se poziționează astfel ca lider detașat pe piața est-europeană a platformelor care susțin și oferă consultanță elevilor care doresc să studieze în afara țării.