Wizz Air, trei rute noi de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Gabriel Bucur 27/03/2017 | 13:00 Ştiri
Wizz Air, trei rute noi de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Transportatorul aerian low-cost Wizz Air inaugurează, în aceste zile, alte trei rute din Cluj-Napoca spre Malta, Cipru și Suedia, iar prețurile pentru rezervări pornesc de la 104 euro pe bilet, informează compania.

Una dintre noile rute este cea spre Malta, programată, din 26 martie, miercurea și duminica, iar pentru a zbura în mijlocul Mediteranei, clujenii trebuie să plătească pe un bilet cel puțin 104 lei.

Din 27 martie, de pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj zboară avioane spre Stockholm, iar din 28 martie – spre Larnaca. Prețurile sunt asemănătoare și pornesc de la 109 lei pe bilet. În cazul rutei spre capitala Suediei, vor pleca avioane lunea și vinerea, iar în cazul rutei spre orașul cipriot Larnaca, vor fi avioane marțea, joia și sâmbăta.

Citiți și: Traficul Wizz Air pe aeroportul din Cluj a depășit șapte milioane de pasageri

Totodată, de pe aeroportul Avram Iancu se poate zbura, din 10 martie, și către Bratislava, iar prețul unui bilet către capitala Slovaciei pornește de la 69 de lei. Cursele cu destinația Bratislava sunt programate în zilele de luni și vineri.

Cu şase aronave Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de persoane, Wizz Air oferă acum zboruri din Cluj-Napoca către 35 de destinaţii din 17 ţări, cu preţuri care pornesc de la 39 de lei pe bilet. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, operează zboruri de un deceniu la Cluj.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.