Wizz Air leagă Craiova de Tel Aviv

Gabriel Bucur 28/03/2017 | 17:55 Ştiri
Wizz Air leagă Craiova de Tel Aviv

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat inaugurarea unei rute din Craiova spre capitala Israelului, Tel Aviv, din 19 iunie, cu două zboruri pe săptămână, programate lunea și vinerea, anunță transportatorul.

Țara Sfântă devine o destinație de vacanță tot mai populară pentru români. Pe acest trend se bazează Wizz Air, care va crește și frecvența zborurilor spre Tel Aviv din București, la şase pe săptămână, din 17 iunie, și zilnic, din 18 septembrie. Prețurile rezervărilor pornesc de la 179 de lei pe bilet.

Astfel, ruta către Tel Aviv devine disponibilă prin Wizz Air pe patru aeroporturi din România, inclusiv cele din Cluj-Napoca și Iași.

Zilele acestea, transportatorul aerian a inaugurat curse spre Malta, Suedia și Cipru, de pe aeroportul Avram Iancu din Cluj. Una dintre noile rute este cea spre Malta, programată, din 26 martie, miercurea și duminica, iar pentru a zbura în mijlocul Mediteranei, clujenii trebuie să plătească pe un bilet cel puțin 104 lei.

Din 27 martie, de pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj zboară avioane spre Stockholm, iar din 28 martie – spre Larnaca. Prețurile sunt asemănătoare și pornesc de la 109 lei pe bilet. În cazul rutei spre capitala Suediei, vor pleca avioane lunea și vinerea, iar în cazul rutei spre orașul cipriot Larnaca, vor fi avioane marțea, joia și sâmbăta.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană care operează în România, pune la dispoziție 134 de rute spre 20 de ţări din toată Europa, de pe zece aeroporturi locale. În 2017, 16 noi rute spre zece ţări vor fi deschise, spre destinaţii ca Lamezia Terme – din Bucureşti, Veneţia Treviso şi Roma Ciampino – din Suceva, precum şi Malta şi Larnaca – din Cluj-Napoca.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.