WeMat anunță proiecte de peste 15 milioane de euro

NewMoney 31/03/2022 | 17:32 Ştiri
WeMat anunță proiecte de peste 15 milioane de euro

Compania WeMat, prezentă pe segmentul pardoselilor comerciale pe piața imobiliară, are în fază de implementare proiecte de peste 200.000 mp de pardoseală și 8.300 mp de sisteme de fațadă ventilată cu o valoare totală de peste 15 milioane de euro.

Unul din proiectele recente ale companiei este cel pentru clădirea de birouri Dacia One by Atenor, totalizând 10.700 mp de sistem de pardoseală, un proiect format din două clădiri: Casa Cesianu, clasificată drept monument istoric, restaurată conform proiectului inițial și clădirea nouă de clasă A. WeMat a livrat pentru acest proiect una dintre soluțiile de fațadă ventilată – peste 3.000 mp.

”Observăm în ultimii ani o preocupare a dezvoltatorilor către soluții de calitate, inovative din punctul de vedere al designului și care respectă cele mai stricte criterii în materie de sustenabilitate”, explică Octavian Moroianu, Fondator & CEO WeMat.

În 2022 compania țintește un target de 18 milioane de Euro. Unul dintre principalele proiecte contractate în acest an reprezintă peste 20.000 mp de parchet pentru un proiect rezidențial.