Vrei să vinzi mai mult? Optează pentru servicii Google Ads! (P)

NewMoney 03/03/2023 | 11:47 Ştiri
Vrei să vinzi mai mult? Optează pentru servicii Google Ads! (P)

Obiectivul principal al oricărei companii este să obțină cât mai multe vânzări într-un timp scurt, iar pentru ca acest lucru să poată fi posibil este nevoie de promovare.

Însă, dacă te găsești în impostaza în care metodele convenționale par să nu dea roade, cel mai probabil trebuie să schimbi strategia. Marketing Deck este o agentie Google Ads care a ajutat numeroase companii să își atingă obiectivele de vânzări, într-un timp scurt și cu investiții minime, iar tu poți deveni una dintre acestea!

Ce înseamnă Pay-per-Click?

Pay per Click este denumirea utilizată în marketing pentru acele campanii care utilizează motoare de căutare, precum Google, pentru a genera anunțuri publicitare în momentul în care un potențial client tastează anumite cuvinte cheie. Este o modalitate excelentă de a crește brand awareness-ul companiei tale și vei fi taxat doar în momentul în care anunțul tău este accesat, afișarea sa fiind gratuită.

Este profitabilă investiția într-o campanie PPC?

Dacă ar fi să conturăm un scenariu ideal în marketing, ar fi ca brandurile să plătească strict pentru acele materiale publicitare care și-au atins obiectivul principal. Dacă în cazul publicității convenționale se alocă bugete mari pentru a putea ajunge la o plajă foarte mare de oameni, dintre care prea puțini se dovedeau a fi cu adevărat interesați de ceea ce ai de oferit, în cazul serviciilor PPC lucrurile se schimbă la 180 de grade.

În cazul acestei campanii, știi sigur că în calitate de brand, va trebui să plătești doar acele anunțuri care au fost accesate de către publicul vizat. Mai mult decât atât, anunțurile generate de astfel de campanii apar în fața unei persoane doar în momentul în care aceasta manifestă interes direct către produsul sau serviciul pe care îl oferi, ceea ce înseamnă că au șanse foarte mari să genereze o conversie.

Ce beneficii îți poate aduce promovarea prin Google Ads?

Despre faptul că o astfel de abordare se dovedește a fi foarte rentabilă din punct de vedere financiar am vorbit deja, însă avantajele reale sunt mult mai multe. Colaborarea cu o agenție Pay per Click te ajută să valorifici din plin această latură a marketingului digital și să îi culegi roadele mai repede decât te-ai aștepta.

Google este un instrument care îți oferă vizibilitate, însă adevăratul beneficiu este că te aduce în fața potențialului client doar în momentul în care acesta își dorește sau este dispus să efectueze o achiziție, lucru care elimină caracterul intruziv al publicității. Asta te ajută nu doar să obții vânzări mai ușor și cu bugete de promovare mai mici, însă contribuie și la conturarea unei reputații pozitive a brandului, ca entitate care nu deranjează, dar este acolo pentru a oferi soluții la nevoile expuse ale audienței.

Cum recunoști o agenție de Google Ads cu experiență?

Una dintre metodele prin care poți verifica dacă o agenție îți poate genera rezultatele dorite este să analizezi foarte bine campaniile anterioare desfășurate și modul în care au evoluat brandurile respective în urma acestora.

Marketing Deck este o agenție Google Adwords cu peste 8 ani de experiență și 200 de companii pentru care au dezvoltat campanii elaborate și de succes. De asemenea, în 2022 a obținut locul 1 pe Clutch în România, acesta fiind doar unul dintre premiile câștigate de-a lungul timpului și care recomandă echipa ca fiind una dintre cele mai inspirate alegeri în tot ceea ce privește gama de servicii de Marketing Digital. În plus, îți oferă posibilitatea de a programa o ședință gratuită de consultanță pentru a putea observa dacă există compatibilitate și dacă abordarea propusă este cea pe care ți-o dorești.

Fă un pas important spre a atinge succesul și alege colaborarea cu Marketing Deck!