Viorica Dăncilă: Și bărbații plâng câteodată

NewMoney 10/11/2019 | 21:30 Ştiri
Viorica Dăncilă: Și bărbații plâng câteodată

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, duminică seară, că votul dat de români o onorează, dar o şi responsabilizează. Dăncilă îi cheamă să o susţină în turul al doilea pe toţi cei care în primul tur au ales alt candidat.

”Vreau să mulţunesc tuturor celor care au fost la vot. Acest vot ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Le mulţumesc primarilor care au fost foarte implicaţi. Conform exit-poll-ului suntem în turul doi”, a spus Viorica Dăncilă.

Aceasta i-a chemat alături de ea în turul al doilea pe toţi cei care au ales în primul tur al alegerilor prezidenţiale un alt candidat.

”Mulţumesc tuturor celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români şi sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulţi români să ni se alăture, chiar cei care acum au avut altă alternativă Cei care au dat votul altor candidaţi sper să vină alături de noi şi să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a declarat Dăncilă.

”Nu am plâns absolut deloc, poate bărbaţii plâng câteodată, dar eu nu am plâns. Nu a fost niciun moment în care să plângem”, a mai sus Dăncilă, răspunzând unei înrebări.

Aceasta a spus că nu crede că diaspora poate întoarce rezultatul arătat de exit-poll. Ea a spus că se bucură că s-a votat masiv în străinătate., PSD fiind formaţiunea care a moridicat legea care a permis organuizarea votului.

Preşedintele Klaus Iohannis, (39%) şi liderul PSD Viorica Dăncilă (22,5%) au şanse să se califice în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale conform datelor exit-poll-ului CURS – Avangarde pe baza datelor centralizate până la ora 19:30, difuzate de Antena 3. Pe locul al treilea se situează Dan Barna,cu 16,4%.