Viorica Dăncilă ar putea candida la prezidențiale: Dacă partidul îmi va cere, nu voi da înapoi

NewMoney 11/07/2019 | 11:05 Ştiri
Viorica Dăncilă ar putea candida la prezidențiale: Dacă partidul îmi va cere, nu voi da înapoi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, într-un interviu la DC News, că dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi, menţionând însă că opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

„Nu am luat încă în calcul acest lucru, dar dacă partidul îmi va cere şi e singura soluţie voi accepta acest lucru.”, a spus Dăncilă.

În acest moment, în PSD există o listă cu mai mulţi posibili candidaţi, printre care Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu şi Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, partidul măsoară şi un candidat independent.

„Vrem să avem un candidat care să maximizeze şansa PSD. Am pornit de la 22%, cu preşedintele arestat. Nu e uşor să recuperăm într-un timp scurt. Dar eu am încredere în activul nostru, în electoratul din România că vor face o alegere bună.”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a precizat că deja au venit primele rezultate însă o decizie va fi luată la Congresul PSD din data de 3 august.

FOTO: Mediafax