VIDEO Wimbledon 2019: Kyrgios recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

NewMoney 05/07/2019 | 11:19 Ştiri
VIDEO Wimbledon 2019: Kyrgios recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

Australianul Nick Kyrgios a recunoscut că l-a vizat deliberat pe Rafael Nadal cu lovitura sa de dreapta în cursul meciului electrizant dintre cei doi, joi, în turul secund al turneului de tenis de la Wimbledon, informează AFP, citează Agerpres.

În setul al treilea, Nadal a trebuit să facă apel la reflexele sale pentru a evita o minge a lui Kyrgios care venea drept spre el.

„L-am vizat, da. Vroiam să o primească în plin în piept”, a afirmat imprevizibilul jucător australian într-o conferinţă de presă după înfrângerea cu 6-3, 3-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/3).

„De ce mi-aş cere scuze?”, a adăugat el. „Câte Mare Şlemuri a câştigat, câţi bani are în cont? Cred că poate să primească o minge în piept. Nu-mi voi cere scuze faţă de el”.

Meciul, aşteptat în mod special din cauza situaţiei conflictuale dintre cei doi, s-a desfăşurat într-o ambianţă explozivă pe Terenul central.

„Când loveşte mingea în felul acesta, este periculos. Nu doar pentru mine, este periculos pentru un arbitru de linie, pentru spectatori”, a reacţionat Nadal.

„Eu sunt un profesionist, ştiu când loveşti astfel de mingi, dar ele pot ajunge oriunde”, a adăugat dublul câştigător al turneului londonez.

Nadal s-a impus greu, după trei ore de joc, în faţa lui Kyrgios, cu care are o relaţie tensionată începând din luna februarie, când spaniolul a criticat comportamentul jucătorului de la antipozi după meciul direct din cadrul turneului de la Acapulco, încheiat cu victoria australianului.

FOTO: Hepta/Mediafax