VIDEO. Ludovic Orban recidivează, la ceas aniversar. Petrecere fără reguli la Parlament de ziua sa de naştere

Elena Marinescu 25/05/2021 | 21:33 Ştiri
VIDEO. Ludovic Orban recidivează, la ceas aniversar. Petrecere fără reguli la Parlament de ziua sa de naştere

Ludovic Orban recidizează şi îşi aniversează ziua de naştere, din nou, fără să respecte regulile de protecţie împotriva noului coronavirus, de data aceasta într-un birou de la Parlament.

 

Peste 30 de persoane s-au strâns, marţi, într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita pe liderul PNL, Ludovic Orban, care împlineşte 58 de ani. Potrivit News.ro, imagini difuzate în spaţiul public arată cum mai multe persoane din încăpere stau de vorbă şi nu poartă mască de protecţie. De asemenea, unii dintre participanţi mănâncă, aceştia având masca de protecţie coborâtă sub bărbie.

Întrebat despre petrecerea liderului PNL, premierul Florin Cîţu a afirmat la ieşirea de la şedinţa coaliţiei: ”Nu am această informaţie”. De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Petrecerea lui Ludovic Orban a avut loc în Salonul Spaniol, încăpere lipită de biroul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În 2020, imaginile cu Orban şi miniştrii PNL petrecând la Guvern, la doar 10 zile după ieşirea din starea de urgenţă, când toate localurile erau închise, a stârnit un imens scandal public, în urma căruia cinci miniştri s-au autodenunţat şi au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor anti-pandemie.