VIDEO Imagini şocante la metroul bucureştean! Jandarmii intervin în forţă între zeci de suporteri

Elena Marinescu 02/10/2020 | 17:37 Ştiri
VIDEO Imagini şocante la metroul bucureştean! Jandarmii intervin în forţă între zeci de suporteri

Două grupuri de suporteri dinamovişti şi stelişti s-au strâns vineri în faţa stadionului Dinamo, unde Dinamo II întâlneşte CSA Steaua din Liga 3. Jandarmii au intervenit, iar suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Doi jandarmi au fost loviţi la staţia de metrou Ştefan cel Mare.

„În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor”, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale.

Și dacă, să zicem, eu aș fi tatăl unui baiat care e luat la bocanci de analfabeții ăștia în carapace? Să știu că ăla care dă cu bocancul în cap complet nejustificat într-un om care e jos, ăla nu va păți nimic.Pai să nu dai drumul la un Drasius Kedys? Să nu bagi un Law Abiding Citizen pe ei? Ce altă variantă ai? Ca eu nu văd vreuna. Cum să dai bocanci în cap unuia care e deja jos, care nu dă semne că va fi violent?Update. Vad ca nu e clar. Violența excesivă a Jandarmeriei nu e justificată. Despre asta e! Nu putem sta fără replică în fața unor asemenea abuzuri. Legea trebuie respectată de ambele părți. Imobilizarea a fost simplă, pucioarele în cap nu se justifică.

Posted by Cristian Scutariu on Friday, October 2, 2020

Potrivit sursei citate de News.ro, în prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, iar jandarmii au confiscat mai multe obiecte de la suporteri.