VIDEO Euronews: Faceți cunoștință cu vrăjitoarele din România care vor să elimine corupția prin magie

NewMoney 14/05/2019 | 14:41 Ştiri
VIDEO Euronews: Faceți cunoștință cu vrăjitoarele din România care vor să elimine corupția prin magie

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la alegerile europarlamentare, Euronews a realizat un reportaj cu „un grup de vrăjitoare autointitulate” care lucrează în spatele ușilor închise ca să se asigure că la Bruxelles vor ajunge politicienii „potriviți” pentru România.

Personajul principal al reportajului este Mihaela Mincă, care spune că lucrează la un ritual de amploare înainte de votul din 26 mai, pentru a lumina mințile candidaților, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru poporul român.

„Pregătim o substanță foarte puternică, pe care fiicele mele o vor duce și o vor arunca asupra clădirii Guvernului român”, a povestit ea. „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul român”.

Vrăjitoarele fac ritualuri la miezul nopții, în zori și la apus de soare încă din 9 mai pentru a crea substanța magică, care ar urme de animale, lumânări și flori, scrie Euronews.

Deși în mod normal își ajută clienții să îți rezolve problemele de dragoste sau bani, Mihaela Mincă spune că acum vrea să rezolve problemele cu care se confruntă România, motiv pentru care s-a alăturat unei rețele de vrăjitoare din toată țara care încearcă să aducă blesteme asupra politicienilor care îi consideră corupți.

„Am realizat două ritualuri speciale pentru politicienii români: un ritual de magie albă pentru a le lumina mintea, pentru a le lumina puterea de a lupta în România pentru popor, să facă lucruri bune. Și am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se țin de cuvânt să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme. Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă țara la sărăcie să se ducă la pușcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poporul român”, spune ea.

Euronews notează că vrăjitoria este un obicei popular vechi în România, iar în 2015 guvernul a transformat-o într-o profesie în toată regula, pentru care percepe impozite, obligând ghicitoarele și vrăjitoarele să își ia aprobări pentru a putea presta astfel de servicii.

Mihaela Mincă și fiicele ei au ajuns în atenția publică după ce au început să își vândă serviciile online către clienți din întreaga lume. „Oamenii care au nevoie de ajutorul nostru trebuie să ne trimită fotografii și numele lor, pentru că sunt la o distanță atât de mare”, spune ea, care adaugă că se folosește de conturile de Facebook ale clienților pentru a face vrăjile.