VIDEO. Dubai Mall se extinde cu 240 de magazine de lux şi locuri de mâncare şi băuturi

Elena Marinescu 06/06/2024 | 10:20 Fapt Divers
VIDEO. Dubai Mall se extinde cu 240 de magazine de lux şi locuri de mâncare şi băuturi

Dubai Mall, unul dintre cele mai mari malluri din lume, urmează să devină şi mai mare cu o extindere planificată, care va costa peste 400 de milioane de dolari.

Complexul comercial întins şi strălucitor din capitala comercială a Emiratelor Arabe Unite găzduieşte deja 1.200 de magazine şi 200 de vânzători de alimente şi băuturi, un acvariu de 10 milioane de litri, un patinoar de dimensiuni olimpice, un Chinatown interior, un parc de realitate virtuală, un parc tematic interior SEGA şi unul dintre cele mai mari magazine de bomboane din lume.

Mallul este conectat şi la Burj Khalifa

Cu o suprafaţă de 12 milioane de metri pătraţi, mallul este conectat şi la Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume. Dezvoltatorul mallului, Emaar Properties, a anunţat săptămâna aceasta planul de extindere a clădirii, care va adăuga 240 de magazine de lux noi şi locuri de mâncare şi băuturi.

”Noua extindere a Dubai Mall este o completare excelentă pentru unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din lume”, a declarat Mohamed Alabbar, fondatorul Emaar, într-un comunicat.

El a declarat că planul reflectă ambiţia Dubaiului de a-şi consolida poziţia ”ca o destinaţie globală de top”, relatează CNBC, potrivit News.ro.

sursa foto: Profimedia Images