VIDEO Care sunt cele 7 jocuri video care sunt la modă vara aceasta

NewMoney 10/07/2018 | 15:00 Ştiri
VIDEO Care sunt cele 7 jocuri video care sunt la modă vara aceasta

Se apropie luna august în care temperaturile ating de obicei niveluri record, astfel că Business Insider propune o serie de jocuri video pentru cei care preferă să nu părăsească răcoarea locuințelor. 

1. The Witcher 3: Wild Hunt


Business Insider spune despre „The Witcher 3: Wild Hunt” că este unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, pentru că îmbină acțiunea, aventura, poveștile, romantismul, strategia și deciziile care afectează de fapt universul în care trăim. Iar acest univers este cheia spectaclului: „puteți să vă rătăciți în lumea fantastică a „The Witcher 3: Wild Hunt”, prin orașe aglomerate, păduri întunecate, sate liniștite lângă apă și multe altele”. Te simți ca și cum ai trăi într-o lume de tipul Europei medievale, de genul Game of Thrones, și nu există nimic asemănător, mai notează publicația.

2. Super Mario Odyssey


„Am jucat acest joc la sfârșitul anului trecut, în timpul unei răceli urâte, iar acest joc m-a făcut să mă simt mult mai bine. Am terminat jocul alături de logodnica mea și nici unul dintre noi nu a vrut să ne oprim până când aventura nu a ajuns la final –  iar apoi, încă doream să  descoperim toate puzzle-urile și secretele pe care jocul le avea de oferit”, spune Dave Smith, de la Business Insider.

Dacă doriți să încercați un joc distractiv, și relaxant, în care să apară unul dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria jocurilor video, Business Insider recomandă Super Mario Odyssey, o aventură perfectă pentru lunile lungi de.

3. BioShock: The Collection


Jocurile BioShock sunt făcute pentru cei pasionați mix-ul S.F., horror și superputeri. Vestea bună pentru cei carer sunt interesați de astfel de jocuri video este că BioShok a creat un pachet cu întreaga colecție, adaptată la consolele din ziua de azi.

„Bioshock: The Collection” include „BioShock” (clasicul din 2007); „BioShock 2” (din 2010); și „BioShock Infinite” (din 2013). În primele două părți, trebuie să supraviețuiești în orașul subacvatic Rapturem, iar în jocul final, vei traversa orașul suspendat Columbia. De notat este că toate cele trei jocuri arată chiar mai bine decat au facut-o cu ani in urmă datorită îmbunătățirilor. „Dacă nu ai jucat niciodată BioShock sau a trecut o vreme de când ai făcut-o ultima dată, a venit vremea să îl încerci”, transmite  Smith.

4. Dark Souls: Remastered


Majoritatea oamenilor spun despre „Dark Souls” că este unul dintre cele mai grele jocuri realizate vreodată. „Este adevărat! Dar nu ajunge în punctul în care să devină nedrept – este o provocare, dar în cel mai bun mod posibil. De aceea este unul dintre cele mai iubite jocuri realizate vreodată”.

Când mori – ceea ce se întâmplă foarte des în „Dark Souls” – este de obicei vina ta. Te-ai repezit într-un grup de dușmani sau nu ai văzut acea capcană. Dar frumusețea „Dark Souls” este că înveți din greșeli, mereu și repede, până când le depășești. Este un joc rar care te învață despre perseverență.

5. The Witness


„O să recunosc: încă n-am terminat „The Witness”. Dar este un joc perfect pentru o vară lungă: este minunat, mare și plin de puzzle-uri care vă vor ține ocupat ore întregi”, spune Smith.

Fiecare puzzle este complet diferit de cel din urmă, dar multe puzzle-uri se construiesc unul pe altul în moduri inteligente. Și rezolvi aceste puzzle-uri într-una din cele mai frumoase cadre create vreodată într-un joc. Nu este nimic asemănător, mai notează Business Insider.

6. „Dragon Age: Inquisition”


„N-am încercat niciunul dintre jocurile din seria „Dragon Age”, dar mi-a plăcut să joc „Dragon Age: Inquisition” – chiar dacă nu l-am terminat niciodată”, recunoaște acesta.

Jocul este absolut uriaș, minunat și ai multe lucruri de făcut; vă creați propriul personaj, Inchizitorul, după cum doriți și puteți alege ce personaje să vă însoțească în căutări și călătorii; aveți o varietate de arme și magie la dispoziția dumneavoastră; și este un joc de rol, ceea ce înseamnă că veți interacționa cu multe personaje și veți lua decizii dificile.

7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Legend of Zelda a apărut în urmă cu mai bine de 20 de ani și în această perioadă a oferit unele dintre cele mai bune jocuri video create vreodată, precum „A Link To The Past” și „Ocarina of Time”. Business Insider notează că ultimul joc al francizei Zelda, „Breath of The Wild” a depășit complet așteptările și așa ridicate ale fanilor.

„Este ușor de învățat, plin de personaje și aventuri de neuitat. Mai mult, a dus la progresul jocurilor video în mai multe moduri: are o zonă în care tot ceea ce vedeți poate fi explorat, iar fizica jocului oferă oportunități un numă nesfârșit de strategii”, spune Dave Smith.