Vești bune pentru fanii “Game of Thrones”: HBO lucrează la o serie nouă

NewMoney 30/10/2019 | 15:01 Fapt Divers
Vești bune pentru fanii “Game of Thrones”: HBO lucrează la o serie nouă

HBO a anunțat, marți, că a comandat un prequel al seriei Game of Thrones (Urzeala Tronurilor). Noul serial se va numi Casa Dragonului (House of the Dragon), iar acțiunea se va desfășura cu 300 de ani înainte de evenimentele seriei principale. 

Noul serial este bazat pe pe volumul „Fire & Blood” (Foc și Sânge) al scriitorului George R. R. Martin, autorul seriei originale, și spune povestea Casei Targaryen.

„Fire & Blood” începe cu povestea lui Aegon Cuceritorul, creatorul Tronului de Fier, și explorează evenimentele trăite de generațiile care i-au urmat.

Cinci scenarii s-au bătut pentru Tronul de Fier

În luna septembrie, HBO a declarat că se află în negocieri pentru a realiza un episod pilot pentru un serial a cărui acţiune va avea loc cu 300 de ani înaintea evenimentelor descrise în „Game of Thrones”. Potrivit rețelei de televiziune, scenariul urma să fie scris de George R. R. Martin și de producătorul Ryan Condal.

Cinci scenarii asociate cu franciza „Urzeala tronurilor” au fost comandate de HBO în anul 2017.

„Am avut cinci seriale în lucru la HBO, care să urmeze «Urzelii Tronurilor», și trei dintre ele continuă să avanseze. Celelalte două seriale nu au scenariul finalizat deocamdată. Despre ce sunt? Nu pot spune, dar poate că unii dintre voi ar trebui să se uite peste «Fire & Blood» și să propună teorii”, a scris George R. R. Martin în luna mai pe blogul lui.

Ultimul sezon sezon al seriei „Game of Thrones” s-a încheiat în luna mai, mulți fani fiind nemulțumiți de finalul poveștii.

Cel de-al optulea sezon al seriei „Game of Thrones” s-a încheiat în luna mai, mulți fani fiind nemulțumiți de finalul poveștii.