Vasile Turcu a murit, la o săptămână după ce a încercat să se sinucidă

Gabriel Bucur 09/03/2017 | 12:15 Ştiri
Vasile Turcu a murit, la o săptămână după ce a încercat să se sinucidă

Omul de afaceri Vasile Turcu a decedat în noaptea de miercuri spre joi, la spitalul Floreasca, a anunțat Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Decesul fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo București a avut loc în jurulul orei 2:00. Vasile Turcu era în moarte cerebrală. Conectat la aparate încă din 1 martie, semnele sale vitale erau extrem de slabe.

Omul de afaceri a încercat să se sinucidă prin spânzurare în prima zi a lunii martie, însă gestul său a eșuat. Rudele l-au găsit inconștient, în stop cardio-respirator, și au chemat salvarea, care l-a transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Turcu a lăsat un bilet de „Adio!”, însă nu este cunoscut încă mesajul destinat familiei.

Vasile Turcu a devenit cunoscut după implicarea sa în acționariatul clubului de fotbal Dinamo. El a creat însă mai multe businessuri, în special în domeniul construcțiilor. Născut în 1954 în comuna Hudești, județul Botoșani, Vasile Turcu a pus bazele grupului său de firme Romconstruct la începutul anilor ’90.

Citiți și: Creșterea și decăderea lui Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo care a încercat să se sinucidă

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.