Vacanța de Paște 2018: Ce prețuri găsiți la pensiunile și hotelurile de pe Valea Prahovei

Gabriel Bucur 30/03/2018 | 11:35 Ştiri
Vacanța de Paște 2018: Ce prețuri găsiți la pensiunile și hotelurile de pe Valea Prahovei

Unitățile de cazare din stațiunile de pe Valea Prahovei anunță că mai au locuri libere pentru cei interesați să petreacă vacanța de Paște la munte. Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni pun la vânzare pachete turistice la preţuri ce pornesc de la 350 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă, potrivit News.ro.

Cele mai ieftine pachete turistice din staţiunile de pe Valea Prahovei sunt puse la dispoziţie de proprietarii de vile. Există oferte care includ, pe lângă cazare și masă, și reduceri la centre SPA sau de divertisment (tombole, bowling, biliard, tenis de masă, jocuri video etc.), ori acces la locuri de joacă pentru copii. Totodată, o parte din unitățile de cazare au reduceri last minute.

În toate staţiunile de pe Valea Prahovei mai sunt locuri de cazare libere pentru perioada sărbătorilor, informează News.ro. Şi anul acesta, Sinaia este staţiunea cu cel mai mare grad de ocupare a locurilor de cazare.

Citiți și: Vacanța de Paște 2018: Românii preferă mai mult decât anul trecut destinațiile din afara Europei

În staţiunea Buşteni, trei nopţi de cazare, cu demipensiune şi masa festivă în ziua de Paşte, la o vilă de trei stele, costă 350 de lei de persoană. Preţul creşte în funcţie de condiţiile de cazare, de tipul unităţii hoteliere, şi de facilităţile de care dispune aceasta.

La un hotel de patru stele din stațiunea Sinaia, pachetul turistic costă 550 de lei de persoană și include trei nopți de cazare, mic dejun, întâmpinare cu produse tradiționale în noaptea de Înviere și dejun tradițional de Paște.

De asemenea, pentru a patra noapte de cazare, turiştii vor plăti mai puţin, anunță hotelierii. Hotelurile care au în ofertă trei nopți de cazare cu 750 de lei de persoană, vor lăsa la preț în a patra noapte, până la 140 de lei, în timp ce turiștii care rezervă trei nopți la anumite hoteluri vor avea a patra noapte gratuit.

Citiți și: Paște 2018: Se ieftinesc ouăle, dar carnea de miel va fi mai scumpă

Și hotelurile de lux au în ofertă promoții pentru vacanța de Paște. Unitățile de cinci stele au asigurat inclusiv transportul clienților la biserici, în noaptea de Înviere, precum și ateliere și animatori pentru cei mici. O vacanţă de trei nopţi la un hotel cu pretenții, cu mic dejun inclus, costă cel puțin 1.300 de lei şi ajunge la 2.650 de euro de persoană.

 


FOTO: Mediafax

 

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.