„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Andrei Dumitru 22/02/2022 | 10:25 Timp Liber
„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul de acţiune „Uncharted”, regizat de Ruben Fleischer, cu Tom Holland şi Marc Wahlberg în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce a fost vizionat de 52.973 de spectatori şi încasări de 1.356.692 de lei.

O adaptare după seria de jocuri video cu același nume, Uncharted îl are în prim-plan pe descurcăreţul Nathan Drake (Tom Holland) care este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan şi pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada. Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas), care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia.

„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, cu Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey în rolurile principale, a coborât pe poziţia secundă, în al doilea weekend de la debut, având încasări de 387.524 de lei.

Comedia „Dog. Un câine de legendă”, regizat de Reid Carolin, Channing Tatum, cu Channing Tatum, Cayden Boyd, Aqueela Zoll, Ronnie Gene Blevins în rolurile principale, a debutat pe trei în clasamentul românesc, după ce a fost văzut de 11.866 de spectatori şi a generat venituri de 281.523 de lei, potrivit datelor de pe site-ul cinemagia.ro.

„Mărită-te cu mine/ Marry Me” a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră. Filmul cu Owen Wilson, Jennifer Lopez, Maluma în rolurile principale a fost vizionat de peste 10.000 de spectatori şi a avut venituri de 276.430 de lei.

Animaţia „Encanto”, ale cărei melodii au fost compuse de Lin Manuel Miranda, s-a menţinut pe locul cinci în top, după 13 săptămâni, având încasări de 189.721 de lei.

Şi filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu” şi-a menţinut poziţia, şase, în al optulea weekend de la premieră, după ce a fost vizionat de 8.361 de spectatori şi a adunat 156.644 de lei.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a coborât patru locuri, până pe şapte, în al zecelea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 131.720 de lei.

Filmul SF „Moonfall”, regizat de Roland Emmerich, a coborât trei locuri, până pe opt, în al treilea weekend de la lansare, fiind urmărit de 4.440 de spectatori. Producţia a avut încasări de 107.095 de lei.

„Hai să cântăm din nou/ Sing 2”, cu Taron Egerton, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, a coborât un loc, până pe nouă, în al 11-lea weekend de la premieră. Animaţia a generat venituri de 46.538 de lei.

Lungmetrajul românesc „Tabăra”, în regia lui Vali Dobrogeanu, proiect al grupului 5Gang, a coborât şapte locui, până pe zece, după ce a avut încasări de 38.537 de lei.